Unlimited Recruitment

Unlimited Recruitment

Sacha de Rooij

Als recruitment consultant wil ik mijn opdrachtgevers en kandidaten meer kunnen bieden dan alleen een nieuwe baan of een nieuwe collega. Daarom werk ik samen met partners op het gebied van HRM zodat ik een breed pakket aan diensten aanbieden kan. Op het gebied van HR advies, verzuimbegeleiding en arbeidsrechtelijke zaken werk ik graag samen met Caroline. Zij vult op een zeer professionele en deskundige manier de vraagstukken van mij en mijn opdrachtgevers in.

Hageman Marketing & Communicatie

Hageman Marketing & Communicatie

Annemieke Hageman

Als marketing- en communicatieadviseur adviseer en ondersteun ik diverse bedrijven. Met ondernemers praat ik vaak over meer dan alleen marketing en zo kan het zijn dat zij aangeven een vraagstuk of behoefte op HR-gebied te hebben. In deze situaties beveel ik Caroline altijd van harte aan. Caroline weet alles, en zo niet dan zoekt ze het uit en is een fijn persoon om mee samen te werken!

Bert Butter

Bert Butter

Advocaat, Mediator & Coach

Caroline heeft een voortvarende praktische insteek en heeft oor en oog voor de belangen van betrokkenen. Door vragen te stellen probeert zij te achterhalen wat er speelt en waar de schoen kan wringen bij het vinden van een oplossing.

Als advocaat sta ik haar, daar waar nodig bij, inzake het juridische gedeelte. Onze samenwerking is in de loop der jaren gebaseerd op vertrouwen in elkaars kennis en kunde. Wij houden elkaar scherp op het gebied van wet- en regelgeving en zijn alert op geheimhouding.

Met haar eigen adviesbureau komen haar kwaliteiten goed tot hun recht. Ik beveel haar zeker aan.

www.badv.nl

KMS Advisering B.V.

KMS Advisering B.V.

Kirsten Slegh

De mens in zijn kracht zetten en van meer betekenis voor de ander laten zijn.

Vanuit een oprechte en enthousiaste betrokkenheid richting de klant en de mens achter de klant, leggen wij waardevolle verbindingen en middels wederzijds vertrouwen waarborgen wij kwaliteit. De SAMENwerking met Caroline ervaren wij als zeer prettig en deskundig. Wij vinden elkaar als sparringpartner, maar ook als aanvulling op elkaars kennis, kunde en kwaliteit. KMS Advisering is er trots op om samenwerkingspartner van Caroline te mogen zijn!

www.kmsadvisering.nl