Referenties

Een greep uit de referenties:

 • Tate & Lyle, Koog aan de Zaan
 • Bedrijfgezondheidsdienst NW, Hoorn
 • Kunnen van der Gragt, Broek op Langedijk
 • Honky Tonk, Schoorl
 • Hecon, Wognum
 • Van Muijen Betonbouw, Obdam
 • Bauporte Design Entrances, Hoofddorp
 • Squeezy, Zwaag
 • Integro, Obdam
 • Karsten Tenten, Zwaag
 • Bunge Netherlands BV, Amsterdam
 • ’s Heerenloo

Mevrouw Boersen heeft ons begeleid in het tot een goed einde komend ziekteverloop van een van onze medewerkers. Snel en zakelijk heeft zij de kontakten onderhouden met Arbodienst en UWV zodat er duidelijkheid was naar alle partijen. Met een vaststellingsovereenkomst naar de medewerker toe is verder leed voorkomen, waar wij haar zeer dankbaar voor zijn.

Aquasport Hoorn

Ik ben met Caroline in contact gekomen nadat ik had gereageerd op één van haar blogs. Ze wist dat ik op zoek was naar een nieuwe baan en ze heeft mij direct voorgesteld bij een bedrijf waar ze op zoek waren naar een office manager.

Caroline voelt goed aan welke behoeftes er bij beide partijen zijn en weet dit tijdens gesprekken ook duidelijk aan te stippen.

Ze is een betrokken bemiddelaar die oprechte belangstelling heeft voor iedereen waarmee zij samenwerkt. En degene aan wie ik mijn leuke nieuwe baan te danken heb!

Anneke van Vuure

Wij zijn een middelgrote organisatie waar met name monteurs werkzaam zijn. Het is van belang dat deze mensen (die het visitekaartje van het bedrijf zijn) hun werkzaamheden met plezier, in goede gezondheid en ook efficiënt uitvoeren. Door de inzet van Caroline is er een eerste stap gezet binnen onze organisatie om hier structuur aan te geven. Als extern adviseur wist zij zich de bedrijfscultuur eigen te maken niet alleen met het geven van advies maar ook met de implementatie van dit advies.
Niels Langedijk

directeur, Squeezy Nederland B.V.

Caroline heeft als extern adviseur bij onze organisatie een actieve rol gespeeld in het adviseren op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zij is begonnen met een organisatiescan waarmee wij gezamenlijk in kaart brachten wat de organisatie wilde (het doel), welke medewerkers wij daarvoor nodig hadden en welke medewerkers er in dienst waren. Kijkend naar onze situatie heeft zij ons geadviseerd en geholpen bij de implementatie. Wij kunnen structureel een beroep op haar doen waardoor er binnen de organisatie meer structuur gebracht is in de aandacht voor het personeel, de werkdruk, de verdeling van de werkzaamheden en de kennisoverdracht.

Bart Jan Mulder

directeur, Mulder Media B.V.

Caroline is een enthousiaste, vakkundige HRM manager. In de vier jaar dat ik met haar heb samengewerkt heb ik haar kennis, inzet, maar zeker ook haar menselijke kwaliteiten gewaardeerd. Zij is geïnteresseerd in mensen maar ook in wet- en regelgeving, nauwgezet en kritisch indien nodig. En niet onbelangrijk zij heeft humor!

Tineke van Nisterdael

Controller, Stichting de Woonschakel West-Friesland

Ik heb Caroline leren kennen als een enthousiaste dame met veel kennis van zaken en gevoel voor mensen. Zij voelt zich betrokken bij de organisatie waar ze voor werkt maar ook voor de bedrijfstak. Daarnaast is zij kreatief en heeft gevoel voor de praktijk.

Edwin de Veld

Hoofd Personeelszaken, UBA Bouw B.V.

Boersen Mediation op Facebook

Tweets